Onze Producten

 

Plafonds / Wanden

Door ons worden zowel conventionele als modulaire wand- en plafondsystemen verwerkt. Bij de conventionele opbouw worden de wanden en plafonds opgebouwd met plaatmaterialen, beplakt met een hardplastic laminaat, zoals onder andere Formica, Polyrey, Perstorp en Duropal. Bij de modulaire systemen maken we gebruik van een prefab ontworpen wand- en plafondsysteem van geïsoleerde panelen, zoals Inexa TNF, Isolamin, Norac en Contech.

Deze panelen krijgen meestal een afwerking met een vinyl decor, maar ook panelen met een roestvast stalen afwerking worden veel toegepast. Voor zover vereist door de betreffende instanties leveren we materialen met een MED-certificaat.
Speciaal voor de renovatie van bestaande accommodatie heeft Kranendonk een nieuw systeem ontworpen:

het Accommodation Panelling Upgrading System.
Bij dit systeem worden de bestaande wanden voorzien van een nieuwe afwerking, opgebouwd uit een gegalvaniseerde staalplaat en voorzien van een vinyl afwerking. Dit is een identieke afwerking als van de modulaire accommodatiepanelen. Door toepassing van dit systeem is de afwerking van de wanden weer als nieuw. Doordat de nieuwe afwerking wordt aangebracht over de bestaande wanden, is slopen of verwijderen overbodig hetgeen weer kosten- en tijdbesparend is.

Voordelen van het systeem:

  • montage over bestaande panelen
  • geen sloopwerk
  • geen afval
  • hoge kwaliteit
  • in zeer veel decors te leveren
  • korte installatietijd
  • relatief lage kosten

C. KRANENDONK B.V.

Scheepsbetimmering en scheepsinterieur

Slikkerveerstraat 31
3076 JX Rotterdam
Tel: +31(0)10 - 432 90 11
Fax: +31(0)10 - 432 48 91
e-mail:
info@kranendonkbv.nl

Deel dit product met anderen:TwFbEm
English (en) Nederlands (nl)