Over ons

 

Vestiging Rotterdam

Sinds 1988 is ons hoofdkantoor gevestigd aan de Slikkerveerstraat 31 in Rotterdam. Door de ligging tussen de havens van Nederland in, met zelfs de grootste haven van Europa om de hoek, een ideale vestigingsplaats.

Op de begane grond vindt u ons bedrijfsbureau. Vanuit hier wordt de engineering ten behoeve van de verschillende projecten gedaan. Onze ervaren engineers zorgen ervoor dat projecten naar de wensen van de klant worden uitgetekend en de juiste materialen worden gebruikt en ingekocht.

In onze werkplaats hebben we de capaciteit om door middel van hedendaagse technieken en vakmanschap de hoogste kwaliteit te leveren. Onze meubelmakerij fabriceert de meubels met de hoogste zorgvuldigheid.Het magazijn en het buitenterrein hebben genoeg capaciteit om een grote hoeveelheid materiaal op te kunnen slaan.

Verder vindt u in ons kantoor de directie, de financiële afdeling, de projectleiding en de projectadministratie. Verder is de onderneming OAC Group B.V. ook in ons pand gevestigd. Zij dragen zorg voor het uitvoeren van Turn-Key projecten in de offshore. Doordat de diverse partijen zo dicht bij elkaar gevestigd zijn, zijn de communicatielijnen kort. Hierdoor is de organisatie zeer flexibel.

C. KRANENDONK B.V.

Scheepsbetimmering en scheepsinterieur

Slikkerveerstraat 31
3076 JX Rotterdam
Tel: +31(0)10 - 432 90 11
Fax: +31(0)10 - 432 48 91
e-mail:
info@kranendonkbv.nl

Deel dit product met anderen:TwFbEm
English (en) Nederlands (nl)