Over ons

 

SCH-123 Zeeland

Na het plan van Jaczon om het schip de SCH-123 Zeeland binnen te halen voor een renovatie is het lang spannend geweest naar welke werf het schip zou gaan. Toen uiteindelijke de keuze viel op Scheepswerf Reimerswaal in Hansweert konden de werkzaamheden beginnen. Diverse partijen hebben hier in nauwe samenwerking gezorgd voor het slagen van de grootse renovatie van deze visserij trawler

Alle ruimen, machine ruimtes, productie ruimtes en de gehele accommodatie zijn door Kranendonk grondig aangepakt. Zo werden de ruimen voorzien van nieuwe isolatie, betimmering en werd er in samenspraak met de klant een nieuw palletplan ontwikkeld. In de ruimte waar de visverwerking plaatsvind heeft Kranendonk diverse isolatie en timmerwerkzaamheden uitgevoerd. Ook werden in diverse werkruimtes de leidingen door Kranendonk geisoleerd en voorzien van de juiste isolatie. 

In de accommodatie werden de hutten en recreatieruimtes opnieuw opgebouwd. Van het aanbrengen van nieuwe wanden, plafonds, wet-units, deuren, vloerbdekking, meubels tot aan het aanbrengen van gordijnen. In nauwe samenspraak met de opdrachtgever zijn de materialen en het design bepaalt.

Als resultaat hebben alle partijen aan boord een meesterwerk geleverd. De SCH-123 is nieuw leven ingeblazen en is weer in gezonde staat, geschikt voor jarenlange dienst. Kranendonk is trots een grote bijdrage te hebben geleverd aan deze grootscheepse renovatie.

 

C. KRANENDONK B.V.

Scheepsbetimmering en scheepsinterieur

Slikkerveerstraat 31
3076 JX Rotterdam
Tel: +31(0)10 - 432 90 11
Fax: +31(0)10 - 432 48 91
e-mail:
info@kranendonkbv.nl

Deel dit product met anderen:TwFbEm
English (en) Nederlands (nl)