Over het project

Voor Zand- en grindhandel Ouwerkerk mocht Kranendonk de accommodatie werkzaamheden verzorgen tijdens de ombouw van vrachtschip naar hopperzuiger. Zo begonnen we op de Bente met het opknappen van diverse (gescheurde) wanden door hier gedecoreerde staalplaten overheen aan te brengen zodat er een geheel nieuwe uitstraling ontstond. Door de ombouw naar hopperzuiger ‘Zeeburg’ hebben we op de brug een nieuwe stuurhuis console verzorgd, werd de accommodatie uitgebreid met een nieuwe changeroom, diverse technische ruimtes, en werden de hutten, messroom en Galley geheel opgeknapt. Hierbij werden diverse elementen die nog goed waren hergebruikt en werden waar nodig nieuwe vloeren, wanden, plafonds, inrichting en sanitair geplaats. Zo werd met minimale middelen een voor het oog zo goed als nieuwe accommodatie gerealiseerd met een tevreden klant en bemanning als eindresultaat. We wensen bemanning van de Zeeburg een behouden vaart toe!

project in beeld

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is IMG_0142-960x800.jpeg