Over het project

Voor de Stena Line hebben we begin 2022 de twee zusterschepen Stena Hollandica en – Britannica, mede door de Brexit, voorzien van een uitbreiding van de taxfree shops. Hier werd een gedeelte van de lounge opgeofferd en werd er binnen de geldende richtlijnen aan boord van een schip een nieuwe taxfree shop gerealiseerd. Hierin werden bestaande elementen uit het interieur hergebruikt, werden er gedeeltelijk nieuwe wanden gezet, een nieuwe glazen wand en heeft Kranendonk het nieuwe interieur ontworpen, gefabriceerd en geplaatst.

Verder hebben we diverse hutten opgeknapt; door middel van nieuw behang, -schilderwerk, -sanitair en -meubels. Dit werd niet alleen gerealiseerd op de werf maar ook tijdens het meevaren, zodat de klant zo min mogelijk hinder ondervond van onze werkzaamheden

project in beeld