Kranendonk is op zoek naar jou! Houd jij van het fijne werk in onze werkplaats, binnen een leuk team? Als CNC Operator ben jij verantwoordelijk voor zelfstandig instellen en bedienen van de CNC-machines en het draaien en frezen van diverse complexe opdrachten vanaf tekening. Jouw maatwerk wordt geplaatst op diverse projecten aan boord van schepen, booreilanden, luxe jachten en soms ook op het land bij hogescholen, bedrijven en particulieren. Het werk zelf kan erg verschillend zijn dus iedere dag is weer een avontuur!

Over jou

Het mooiste zou zijn als je beschikt over minimaal MBO werk- en denkniveau, in het bezit bent van een diploma in een technische richting en als je werkervaring hebt opgedaan in een soortgelijke functie. We verwachten in ieder geval dat je…

 • …ervaring hebt met CNC-bewerkingsmachines en -programmering
 • …kennis van CNC-software en tekening lezen
 • …oplossingsgericht denkvermogen hebt
 • …nauwkeurig en precies kan werken
 • …zelfstandig en flexibel bent

Over ons

Wij zijn een Rotterdams bedrijf dat gespecialiseerd is in het volledig ontwerpen, fabriceren en installeren van interieurs aan boord van schepen, offshore installaties en op het land. Kranendonk maakt waar wat het belooft en zoekt naar mogelijkheden om het onmogelijke waar te maken!

Wij zijn de laatste jaren flink aan het groeien, door het grote aantal projecten en het steeds groeiende klantenbestand zijn wij op zoek naar goede krachten om ons hechte team te komen versterken.

Wij hechten veel waarde aan een goede werksfeer! Wil jij in een toffe organisatie werken waar iedere dag anders is? Meld je dan nu aan met je CV bij Ron Amsterdam: ramsterdam@kranendonkbv.nl

Soort dienstverband: Fulltime (werkweek van 39 uur) en snel kans op een contract voor onbepaalde tijd.

Arbeidsvoorwaarden:

 • Uitstekend salaris – per 4 weken
 • Goed geregeld pensioen
 • Prima ontwikkelingsmogelijkheden, met mogelijkheid tot (BBL-)opleiding en cursussen
 • Reiskostenvergoeding
 • Soort dienstverband: Fulltime met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd
 • Leuke werksfeer en veel zelfstandigheid in de functie

Opleiding: MBO (Aanbevolen)

Historie

Het bedrijf is opgericht in 1972 door C. Kranendonk en zijn broer J. Kranendonk. Tot begin jaren negentig was het ontwerpen, leveren en installeren van isolatiesystemen voor koelschepen en vissersvaartuigen de belangrijkste activiteit. Door de opkomst van economieën in groeimarkten als China, Indonesië en India liep het aantal werven en daardoor nieuwbouwopdrachten in Nederland sterk terug. Dat resulteerde in een afname van het aantal isolatie- en timmerprojecten op schepen. Vanaf 1993 zijn scheepsbetimmeringen en scheepsinterieurs een belangrijk onderdeel geworden van de hoofdactiviteit. Momenteel is Kranendonk uitgegroeid tot een onderneming met circa vijftig medewerkers.