Kranendonk is op zoek naar jou! Als Werkvoorbereider / Inkoper ben je een sleutelspeler in uiteenlopende projecten. Zo bedenk  je graag hoe we een project tot een succes kunnen maken. Je bent de verbindende factor tussen de projectleiding, engineering, fabricage en de werkvloer. Je zorgt ervoor dat je in het bezit bent van alle benodigde informatie om zodoende een paklijst, calculatie of bestelling te maken. Om dit te kunnen realiseren beschik je onder andere over voldoende technische kennis en weet je hoe belangrijk het gebruik van de juiste materialen is. Daarnaast bestel je de benodigde materialen tegen een zo goed mogelijke prijs en zorg je ervoor dat dit op tijd aanwezig is, zodat het project succesvol kan verlopen.

Over jou

Het mooiste zou zijn als je beschikt over minimaal MBO werk- en denkniveau, in het bezit van een diploma in een technische richting bent en als je werkervaring hebt opgedaan in een soortgelijke functie. We verwachting in ieder geval dat je…

 • …oplossingsgericht denkvermogen hebt
 • …zelfstandig en flexibel bent
 • …een goede onderhandelaar bent
 • …stressbestendig bent
 • …de Nederlandse en de Engels taal beheerst

Over ons

Wij zijn een Rotterdams bedrijf dat gespecialiseerd is in het volledig ontwerpen, fabriceren en installeren van interieurs aan boord van schepen, offshore installaties en op het land. Kranendonk maakt waar wat het belooft en zoekt naar mogelijkheden om het onmogelijke waar te maken!

Wij zijn de laatste jaren flink aan het groeien, door het grote aantal projecten en het steeds groeiende klantenbestand zijn wij op zoek naar goede krachten om ons hechte team te komen versterken.

Wij hechten veel waarden aan een goede werksfeer! Wil jij in een toffe organisatie werken waar iedere dag anders is? Meld je dan nu aan met je CV bij Ron Amsterdam: ramsterdam@kranendonkbv.nl

Soort dienstverband: Fulltime (werkweek van 38 uur) en snel kans op een contract voor onbepaalde tijd.

Arbeidsvoorwaarden:

 • Goed geregeld pensioen
 • Prima doorstroom- en ontwikkelingsmogelijkheden
 • Reiskostenvergoeding
 • Soort dienstverband: Fulltime, Bepaalde tijd,
 • Een 13e maand bij overgang naar contract voor onbepaalde tijd
 • …….

Opleiding: MBO (Aanbevolen)

Historie

Het bedrijf is opgericht in 1972 door C. Kranendonk en zijn broer J. Kranendonk. Tot begin jaren negentig was het ontwerpen, leveren en installeren van isolatiesystemen voor koelschepen en vissersvaartuigen de belangrijkste activiteit. Door de opkomst van economieën in groeimarkten als China, Indonesië en India liep het aantal werven en daardoor nieuwbouwopdrachten in Nederland sterk terug. Dat resulteerde in een afname van het aantal isolatie- en timmerprojecten op schepen. Vanaf 1993 zijn scheepsbetimmeringen en scheepsinterieurs een belangrijk onderdeel geworden van de hoofdactiviteit. Momenteel is Kranendonk uitgegroeid tot een onderneming met circa vijftig medewerkers.